PRODUKTŲ VIDEO PREZENTACIJA GYVAI

Įkvepiame žmones geram apsipirkimui

Turite naują produktą, kurį norite greitai išgarsinti?
Papasakokite mums apie tai ir mes sukursime gyvą video prezentaciją, kuri ne tik pritrauks žmonių dėmesį, bet ir skatins pirkimus.

Filmavimo laikas

2 dienos

TERMINAS

Video skelbimas YouTube

10 video

GAMYBA

Operatorius filmavimui

3

OPERATORIAI

Filmavimo paslaugos

4K

KAMERA

Suteikiame atradimų jaudulį

Mes sukursime jums 10 (Dešimt) unikalių produktus pristatančių vaizdo įrašų, kurie bus parengti ir pristatyti per dvi dienas. Šie vaizdo įrašai tai puiki galimybė pritraukti žiūrovų dėmesį ir skatinti pirkimus jūsų internetinėje parduotuvėje arba Facebook puslapyje.

Parduodame prekes gyvai

Siūlome pardavėjų komandą, kuri padės jūsų prekėms išsiskirti ir atrasti savo pirkėją. “Atradau TV” produktų reprezentuotojai ne tik keičia internetinių apsipirkimo įpročius, bet ir dalinasi unikaliomis prekių įžvalgomis, sukurtomis specialiai jūsų pirkėjams.

Mūsų tikslas yra suteikti žiūrovui ne tik atradimų, bet ir nepakartojamų potyrių, kurių niekur kitur nerasite. Leiskite mums kartu su jumis kurti unikalią patirtį, pritraukti žiūrovų dėmesį ir skatinti pardavimus.

Lamante kavos prezentacija
_

AR KADA NORS BANDĖTE?

Produkto video prezentacija didina pardavimus 40% efektyviau.

Neabejojame, kad realus sąveikavimas tarp pirkėjo ir pardavėjo parodose yra neįkainojama patirtis, kurios rezultatas yra akivaizdžiai didesni pardavimai. Kodėl nepersikelti šios sėkmingos praktikos į video formatą ir turėti gyvą pardavėją prieinamą jums 24 valandas per parą?

Kai potencialus pirkėjas lankosi internetinėje parduotuvėje ir žiūri produktą, jo dėmesys dažniausiai sutelkiamas į nuotraukas, kainą ir trumpą aprašymą. Tačiau, jeigu pateikiama video medžiaga, tai suteikia 100% garantiją, kad ji bus žiūrima pirmiausia.

10 – 15 minučių reprezentacinio vaizdo įrašo magija

Vartotojai vertina produktų pristatymo vaizdo įrašus, nes tai suteikia išsamesnę informaciją apie prekę, tuo tarpu trumpa prezentacija taupo jūsų ir jūsų žiūrovo laiką.
Išnaudojant pagrindinius sklaidos kanalus – el.parduotuvę arba svetainę, Facebook, Instagram, YouTube ir Tik Tok, galima efektyviai pasiekti didesnę auditoriją, užtikrinti svarbių žinučių sėkmę ir pagreitinti produkto pardavimus. Pridedant prie to “Atradau TV” sklaidos kanalą, pasiekiama net 10 000 žiūrovų, kurie domisi naujienomis ir akcijomis, jau pirmą mėnesį. Tai yra papildoma galimybė išskirti savo prekę ir pritraukti žiūrovų dėmesį.

Beje, jei kam norisi tikrai skanios kavos, imkite 15€ nuolaidą pirmam pirkimuihttps://www.lamante.com/welcome/?ref=20043566

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad jūs

turėtumėte prekes sandėlyje.

Norite sužinoti daugiau apie tai, kaip pristatyti jūsų prekę į mūsų video studiją? Domitės, filmavimo detalėmis arba turite ypatingų pageidavimų. Paprasčiausiai paskambinkite mums telefonu, ir mes su malonumu aptarsime jūsų projektą. Jūsų sėkmė yra mūsų prioritetas!

_

PARAŠYKITE ŽINUTĘ

Arba pažiūrėkite ką jums pasakys mergina.

Video gamyba kontaktų forma

Užpildykite kontaktų formos laukelius ir gaukite nemokamą startegijos patarimą arba superinį pasiūlymą.

_

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

Dalinamės žiniomis, kurios pritaikytos mūsų praktikoje.